$wpsc_version = 169; Wordpress Installatie | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek
gratiswpinstallatioe

De experts van WP informatie installeren dagelijks het populaire CMS. Waarom zouden we jou daar geen handje mee helpen? Om deze dienst gratis te houden, is het wel noodzakelijk om de hosting via een van onze partners te registeren. We hebben deze partners zelf uitgezocht en weten 100% zeker dat zij de kwaliteit leveren die jouw WordPress blog nodig heeft.

Door een van deze hosting partijen te kiezen krijgen wij een kleine commissie omdat wij hen helpen met een nieuwe klant: JIJ dus! Jij daarentegen weet zeker dat jouw hosting is ondergebracht bij een betrouwbare partij. Een win-win situatie dus. 

Wat moet je doen?
Maak een keuze uit een van de hostingaanbieders aan de rechterkant door op de link te klikken. Wanneer je jouw hosting hebt afgenomen, vul dan onderstaand formulier in en we installeren alles voor je:

sitegroundtipSITEGROUND (€3,95)

Siteground is de hostingpartij waar wij deze website hebben ondergebracht. Een WordPress website hosten kan daar al vanaf €3,95. Meer informatie? Lees hier onze Siteground Review.

savviisideSAVVII (€11)

SAVVII is de beste Nederlandse WordPress hosting partij. Een zeer professionele partij, echter wel iets duurder dan SiteGround. Abonnementen beginnen hier vanaf €11 per maand. Lees hier onze Savvii review.

Uw naam*

Uw email*

Gekozen hostingpartij

Bevestiging bestelling

Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een orderbevestiging van de hostingpartij. In dit mailtje staat informatie over hoe je kunt inloggen. Ook staat hier het domein in die je hebt afgesloten. Kopieer en plak de gegevens die in dit mailtje staan in dit tekstveld.

Titel van jouw website

Korte beschrijving van de website

Binnen één dag ben ik gekoppeld aan een fantastische hosting partij en staat er een complete Wordpress installatie op mijn server. - Luuk
WordPress hosting informatie

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hosting

Lorem ipsum dolar sit amet

Plugins

Lorem ipsum dolar sit amet

Themes

Lorem ipsum dolar sit amet

Woocommerce

Lorem ipsum dolar sit amet

Hier vind je alles over Wordpress