$wpsc_version = 169; Review: YourHosting | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Review: YourHosting

Lees hier onze ervaringen met YourHosting, Nederlands grootste hosting bedrijf met meer dan 120.000 klanten. 

Prijs: vanaf €6 per maand
Onze waardering: [icon name=icon-star][icon name=icon-star][icon name=icon-star][icon name=icon-star-empty][icon name=icon-star-empty]
Link naar de website: YourHosting 

YourHosting Webhosting

YourHosting is de grootste Nederlandse webhostingprovider en mag hierom niet ontbreken in onze lijst. Al sinds 2001 hosten zij websites en dit doen zij voor meer dan 120.000 klanten. Een absolute pionier in Nederland die het vermelden zeker waard is. YourHosting richt zich niet alleen op hosting, maar ook een stukje webdesign, het gebruik van Office 365 en alles wat met domeinnamen te maken heeft. Een breder pakket dus dan Savvii en SiteGround.

Wat biedt YourHosting?

YourHosting biedt hosting an sich, niet specifiek gericht op WordPress zoals de andere twee partijen uit onze reviews doen. Dit kan nadelen bieden, maar ook voordelen. Twijfel je nog over het gebruik van WordPress of wil je bijvoorbeeld ook een webshop op hetzelfde domein geïnstalleerd hebben, dat draait op een ander platform? YourHosting ondersteunt dit en dat is een prettig voordeel. Verder hebben zij een kwaliteits- en tevredenheidsgarantie, iets wat een prettige gedachte is.

De voordelen van YourHosting:

  • 100 dagen tevredenheidsgarantie.
  • Met MijnWebsite maak je gemakkelijk je eigen website. Dit scheelt kosten die je normaliter maakt bij een webdesign bureau.
  • Relatief grote web pakketten. Veel schijfruimte en dataverkeer

Wat vinden anderen van YourHosting Webhosting?

YourHosting is wat ons betreft een prima alternatief op de geoptimaliseerde WordPress hosting. Niet zo geavanceerd als Savvii maar tegelijkertijd kostentechnisch interessanter. Twijfel je nog over het gebruik van WordPress? Kies dan voor dit pakket. Hierop kun je gemakkelijk later een ander CMS installeren, zoals Joomla of Drupal.

Anderen waarderen YourHosting vergelijkbaar met hoe wij dat doen: gemiddeld een 6,7. Dit is niet heel hoog. De slechtste beoordelingen hebben voornamelijk te maken met het feit dat men zich bedrogen voelt. YourHosting adverteert namelijk groot met een actie voor €1 (een domeinnaam voor een jaar). Na een jaar wordt deze echter automatisch verlengd en betaal je €12,50. YourHosting is niet bepaald meedenkend als het gaat om (terug)betalingen blijkt uit veel reviews. Ook valt de snelheid van de servers tegen, iets wat wij zelf ook hebben ervaren.

Klanten waarderen YourHosting gemiddeld met een 6,7.

Een sterk positief punt is de support, die snel en adequaat reageert. Zowel telefonisch als per mail is het bedrijf erg goed bereikbaar en helpen zij waar nodig.

Wat vinden wij?

[review position="bottom"]

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Comments are closed.

Hier vind je alles over Wordpress