$wpsc_version = 169; Review: Savvii WordPress hosting | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Review: Savvii WordPress hosting

Lees hier onze ervaringen met Savvii, het zeer snel groeiende Managed WordPress hosting bedrijf uit Nijmegen!

Prijs: vanaf €11 per maand
Onze waardering: [icon name=icon-star][icon name=icon-star][icon name=icon-star][icon name=icon-star][icon name=icon-star-half-full]
Link naar de website: Savvii 

Savvii WordPress hosting

Een jong, zeer snel groeiend, Nijmeegs bedrijf. Zo presenteerde Savvii zich toen zij zich voorstelde aan de telefoon een geruime tijd geleden. Direct waren wij geïnteresseerd in een kennismaking, al is het alleen omdat zij qua ligging interessant voor ons zijn. En snel groeiend is het! Sinds 2013 pas live en nu al een team van meer dan 15 mensen achter zich. Qua Nederlandse hosting de absolute top volgens WP informatie. Wil je gebruik maken van Savvii maar heb je geen WordPress? Zoek dan verder.

Savvii richt zich puur en alleen op WordPress en dat maakt hen belachelijk goed in wat zij doen!

Wat biedt Savvii?

Savvii biedt Managed WordPress hosting, wat inhoudt dat zij jouw WordPress server(s) beheren. Zij focussen zich uitsluitend hierop. Snelheid, veiligheid, gemak en support vind je terug op hun website als kernwaarden. Toen wij een test draaide met een andere website van ons, werden we letterlijk van onze stoel geblazen. Ze pretenderen 66% sneller te laden dan andere hosting partijen en dit is waar! Een absolute verademing voor zware websites! Ook checken zij dagelijks je websites op het gebied van veiligheid: automatische updates, hardware firewall, brute force prevention en dagelijkse scans op infecties en backdoors. Een heerlijk vertrouwd gevoel geeft dat.

Voordelen van Savvii WordPress hosting:

  • Garantie op het gebied van veiligheid. Gebeurt er iets met je website, dan fixen zij het voor je.
  • Automatische updates voor beveiliging van je website.
  • Echt snel.
  • Technische helpdesk. Heb je vragen over je website, dan staat de (Nederlandse) helpdesk voor je klaar.

Wat vinden anderen van de Savvii WordPress Hosting?

Wil je professioneel van start gaan met WordPress? Wat ons betreft kun je dan – in Nederland – het beste terecht bij Savvii. Wat wij vinden is enkel één mening, wat vinden anderen van Savvii?

Omdat Savvii pas sinds 2013 live is en opereert in Nederland, zijn er niet zoveel recensies beschikbaar als bij SiteGround. De recensies die wij lezen, zijn echter allemaal zeer positief.

Yoast – een zeer toonaangevend bedrijf op het gebied van website optimalisatie en maker van de meest bekende SEO plugin ter wereld – geeft op zijn website aan Savvii erg te appreciëren. Dit is voor veel (online) ondernemers een belangrijk gegeven, gezien zijn online autoriteit en scherpe visie. Ook WP informatie maakt gebruik van diensten van Yoast en zien dit als een absolute spil in de online wereld. Een mooi compliment dus voor Savvii.

Heb jij ervaringen met Savvii? Laat het ons weten in de reacties!

Wat vindt WP informatie?

Onderstaand tref je onze volledige waardering aan van Savvii. Ben je overtuigd? Ga dan naar de website van Savvii.

[review position="bottom"]

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Comments are closed.

Hier vind je alles over Wordpress