$wpsc_version = 169; WordPress tags | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

WordPress tags

Twijfel je of je gebruik gaat maken van een WordPress categorie of een tag? Lees dan eerst het vorige artikel, waarin we de WordPress categorieën onder de loep nemen en het verschil uitleggen tussen een categorie en een tag. Toch iets meer weten over een tag? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Wat is een tag?

Een tag is een steekwoord (of begrip) die aan je WordPress berichten toegevoegd kunnen worden. Over het algemeen worden tags steeds minder gebruikt. Echter kan het nog steeds meerwaarde hebben. Wanneer er in een bericht veel over een bepaald steekwoord gepraat wordt, kan je deze opnemen in de tags. Zo kan men, door simpelweg op deze tag te drukken, meer vinden over dat begrip.

Wanneer je een bericht aan het schrijven bent in de WordPress editor, dan zie je aan de rechterkant (vaak onder categorieën) de optie ‘tags’ staan. Hier kun je de tags naar wens toevoegen.

WordPress tag toevoegen

Tip: gebruik alleen de tag wanneer het onderwerp ook echt besproken wordt, niet als het simpelweg één keer wordt opgenomen in de tekst. Men moet iets over de tag kunnen vinden in het bericht.

Verschil tussen een tag en een categorie

Wanneer moet je nu een tag gebruiken en wanneer een categorie? Dit wordt in het vorige artikel uitgelegd aan de hand van een duidelijk voorbeeld. Ook kun je onderstaand filmpje bekijken, waarin het nog eens nader wordt besproken.

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Comments are closed.

Hier vind je alles over Wordpress