$wpsc_version = 169; Wat is de WordPress Plugin bewerker? | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat is de WordPress Plugin bewerker?

Toevallig weleens gezien, de plugin bewerker onder Plugins > Bewerker? Wanneer je daarop klikt, zit je direct in de codes van een plugin. Rechtsboven het document kun je de plugin selecteren die je wilt wijzigen. Vervolgens kun je iets daaronder het pluginbestand selecteren die je wenst aan te passen.

wordpress plugin bewerker

Tip: ga je dingen aanpassen in een van deze bestanden, weet dan wel dat je in de core bestanden aan het werk bent. Is er een update beschikbaar voor de plugin, dan zul je jouw werk verliezen.

Wanneer gebruik je plugin bewerker?

In theorie zou je de plugin bewerker nooit hoeven te gebruiken. We raden het absoluut af om wijzigingen door te voeren, omdat al jouw werk verloren gaat op het moment dat er een update is. Het wordt door slechts enkele WordPress programmeurs gebruikt om even kort te zien welke gevolgen een bepaalde wijzigen teweegbrengt.

Wil je toch aan de slag met de WordPress plugin bewerker? Doe dit dan niet als je niet zeker bent van je zaak. Plugins zijn zeer vatbaar voor hackers en virussen, iets waar je ongetwijfeld niet op zit te wachten.

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Leave A Reply

Hier vind je alles over Wordpress