Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat is een Pagina Template?

Zojuist een pagina aangemaakt in WordPress maar ziet hij er saai uit? De kans is groot dat je dan jouw pagina template niet goed hebt staan. Lees hier wat een pagina template is en hoe je hem instelt!

Pagina template wordpress

Een pagina template is een layout die je per pagina kunt wijzigen. Een contactpagina ziet er bijvoorbeeld heel anders uit dan een homepage. Door de layout van de desbetreffende pagina te kiezen, ziet alles er ineens anders uit.

Tip: heb je een WordPress Theme gekocht? Dan zitten er altijd standaard opgemaakte layouts bij. Een aangekocht thema helpt je hierbij omdat je zelf niet hoeft te programmeren of te bedenken hoe je iets neer wilt zetten. Kijk maar eens op bijvoorbeeld Themeforest naar de duizenden thema’s!

Een eigen WordPress pagina template maken

WordPress is een Open Source platform, wat inhoudt dat je gemakkelijk toegang kunt verschaffen tot de codes, en hier zelf mee aan de slag kan gaan. Wil je dus een eigen WordPress template maken? Dan kan dit vrij eenvoudig. Bekijk hier een instructievideo hoe je dit het beste kunt aanpakken. Let op: programmeerkennis is hierin wel vereist.

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Leave A Reply

Hier vind je alles over Wordpress