$wpsc_version = 169; Wat zijn WordPress revisies? | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat zijn WordPress revisies?

WordPress heeft de prachtige feature dat het iedere minuut het bericht waar jij aan werkt opslaat. Dit gebeurt automatisch en is om je te ondersteunen wanneer je per ongeluk iets fout doet. Helemaal wanneer je met html / css aan de slag gaat dan zit een fout in een klein hoekje. Een simpele apostrof (“) kan ervoor zorgen dat jouw pagina niet meer is zoals hij moet zijn.

Ook blijven computers (en internetverbindingen) onvoorspelbaar. Je wilt niet het risico lopen dat al je werk verloren gaat wanneer je per ongeluk een tabblad sluit of de verbinding wegvalt.

Een ander groot voordeel van de revisie is de mogelijkheid van samenwerken. Werk je met meerdere mensen aan één bericht of pagina? Dan kun je gemakkelijk zien wie van jouw collega’s verantwoordelijk was voor welke wijzigingen.

Wordpress revisies

WordPress revisie terugzetten

Heb je een foutje gemaakt? Geen probleem. Op bovenstaand plaatje zie je ‘Revisies: 2’ staan. Door op bladeren te klikken krijg je een volgend scherm:

Wordpress revisie terugzetten

Hier zie je in een oogopslag welke dingen er veranderd zijn ten opzichte van de revisie. Erg gemakkelijk dus als je even niet meer weet of je iets hebt aangepast en zo ja, waarin.

Onderstaand tref je een filmpje aan dat bovenstaande nog eens rustig uitlegt.

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Leave A Reply

Hier vind je alles over Wordpress