$wpsc_version = 169; Wat is Yoast? | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat is Yoast?

WordPress en SEO (Google optimalisatie). Ken je deze twee termen, dan heb je ongetwijfeld weleens ‘Yoast’ voorbij zien komen. Yoast is al jaren een van de meest gedownloade plugins. Met meer dan 28 miljoen downloads en een gemiddelde waardering van meer dan 4 sterren, is het een geliefde plugin. Omdat wij de plugin van Yoast al jaren gebruiken bij iedere site en het een fantastische plugin is, wordt hij hier nog eens extra in de schijnwerpers gezet.

Yoast SEO plugin

Leuk feitje over Yoast: Yoast is een Nederlands bedrijf (Nijmegen) en is opgericht door Joost de Valk.

De Yoast SEO plugin maakt het mogelijk om op kinderlijk eenvoudige wijze jouw website te optimaliseren voor Google (en andere zoekmachines). Een aantal dingetjes die je met de plugin kan:

Yoast heeft ook premium plugins voor WordPress, WooCommerce en nog meer. Wij van WP informatie zijn op geen enkele manier verbonden aan Yoast maar zijn zo enthousiast over de plugin dat het een absolute must download is.

Yoast plugin installeren en configureren

Wil je weten hoe je de plugin moet installeren en goed instellen? In dit filmpje wordt de gehele plugin doorlopen en krijg je handige tips en tricks:

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hier vind je alles over Wordpress