$wpsc_version = 169; Wat is Installatron? | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat is Installatron?

Installatron: de ondersteunende tool waar niemand een hekel aan heeft. Bij veel hosting aanbieders is Installatron iets wat gratis meegeleverd wordt, wanneer je hosting afneemt. Installatron is een “Applications Installer”, een programma dat je helpt met de installatie van software zoals WordPress.

Waarom Installatron?

Voor mensen die niet helemaal in de materie van Databases, FTP en dergelijke zitten, is Installatron een welkome verrassing. Installatron maakt het mogelijk om met enkele drukken op de knop je WordPress website volledig te installeren. Het plaatst zelf de bestanden en maakt een database aan. Ook biedt het de mogelijkheid aan om WordPress automatisch te updaten, zodat je altijd de nieuwste versie hebt.

Tip: door WordPress via Installatron te installeren, krijg je een aantal extra handige features zoals de mogelijkheid WordPress automatisch te updaten. Dit is absoluut aan te raden.

 

WordPress installeren met Installatron

Zoals nu wel duidelijk is, is het kinderlijk eenvoudig om WordPress te installeren via Installatron. Toch helpen we je daar graag nog een stapje verder mee. Hierom hebben we een speciale handleiding geschreven welke stappen je doorloopt om alles goed in te regelen.

Bekijk hier de handleiding WordPress installeren met Installatron.

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Leave A Reply

Hier vind je alles over Wordpress