$wpsc_version = 169; Wat is Hallo Dolly plugin? | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat is Hallo Dolly plugin?

Zo, je hebt WordPress geïnstalleerd en bent lekker je weg aan het vinden in de backend. Je bekijkt de sectie ‘plugins’ en plots zie je daar al twee plugins geïnstalleerd staan: Akismet en Hallo Dolly. Wat is dit dan weer? Dat lees je hier!

Hallo Dolly is een eenvoudige plugin die automatisch geïnstalleerd wordt bij de installatie van WordPress. Standaard staat hij uit maar wanneer je hem activeert, zie je teksten van het liedje ‘Hello Dolly’ van Louis Armstrong. Bij de pluginbeschrijving zie je het volgende staan:

“Dit is niet zomaar een plugin, deze plugin symboliseert de hoop en het enthousiasme van een hele generatie opgesomd en gezongen in twee beroemde woorden door Louis Armstrong: Hello, Dolly. Wanneer je de plugin activeert worden er willekeurige quotes getoond uit Hello, Dolly rechts bovenaan je Dashboard op elke pagina.”

Hello Dolly plugin

Wat kan ik met Hallo Dolly?

Met deze plugin kun je absoluut niets. Het is een van de eerste plugins ooit gemaakt en is ontwikkeld door Matt Mullenweg, oprichter van WordPress. In eerste instantie is de plugin gemaakt om ontwikkelaars te helpen met pluginontwikkeling. Op dit moment is het niet meer dan traditie en is het een herinnering aan de goede ouwe tijd.

Hello Dolly plugin

Moet ik de Hallo Dolly plugin verwijderen?

Je kunt de Hallo Dolly plugin gerust verwijderen, zonder dat er dingen kunnen gebeuren. De meeste mensen laten de plugin geïnstalleerd maar gedeactiveerd. Wij zijn van mening dat je moet proberen zo weinig mogelijk plugins op je website geïnstalleerd te hebben. Ons advies is dus ook: verwijderen! Hackers zoeken vaak naar lekken in plugins om zo jouw website binnen te dringen. Nu is de kans dat dit gevonden wordt bij Hallo Dolly enorm klein maar goed, probeer altijd overbodige plugins te verwijderen!

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Leave A Reply

Hier vind je alles over Wordpress