Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat is een blog?

Kijk eens goed naar deze pagina! Je kijkt op dit moment namelijk naar een blog. Een blog is een platform waarop geregeld berichten worden geplaatst over een bepaald onderwerp, in dit geval WordPress.

Een blog hoeft niet per se te gaan over technische dingen, maar kan over van alles gaan. Van eten tot sport en van mode tot techniek. Overal is tegenwoordig wel een blog voor. Een blog wordt vaak opgericht door enthousiastelingen over het onderwerp. Men moet helemaal gek zijn van het onderwerp van de blog, en het leuk vinden om er met regelmaat over te schrijven.

Wat is het doel van een blog?

Het doel van een blog is in eerste instantie mensen verrijken met jouw kennis. Wij zijn ontzettend gek op WordPress en vinden het leuk hierover te schrijven en anderen mee te helpen. Het uiteindelijke doel is om een grote community met hechte bezoekers te krijgen, die allen staan te springen om een nieuw bericht. Hoe groter de community, hoe succesvoller je blog is.

Kun je geld verdienen met een blog?

Ja, het is absoluut mogelijk om geld te verdienen met een blog. Het weegt in veel gevallen niet op tegen de gewerkte uren maar het is absoluut mogelijk. Ook wij vergaren een (heel) klein inkomen uit deze blog. Op deze blog raden wij namelijk partijen aan. Partijen die wij goed vinden en waarvan we zeker weten dat ze jou kunnen helpen. Als jij via onze website iets koopt, zoals bijvoorbeeld je WordPress hosting, of een nieuw WordPress thema, dan verdienen wij een klein gedeelte van jouw aankoopbedrag. Doe je dit, dan zijn we je dus eeuwig dankbaar!

Een hele grote shout-out naar de mensen die wel eens via deze blog een product hebben aangekocht. Ontzettend bedankt voor jullie support!

Verschil tussen een blog en een normale website

Een blog focust zich op nieuws. Nieuws dat zich continu vernieuwd en dat zie je ook terug op onze homepage. Het is eigenlijk een verzamelplek van allerlei berichten, in tegenstelling tot een normale website. Hier vind je een mooi vormgegeven digitaal visitekaartje met het aanbod van dat bedrijf. Volledig anders, zowel qua structuur als qua inhoud. Kijk over twee weken nog maar eens op onze homepage, dan zul je zien dat er weer veel nieuwe berichten bij zijn gekomen!

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Comments are closed.

Hier vind je alles over Wordpress