$wpsc_version = 169; Wat is CodeCanyon? | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat is CodeCanyon?

Ben je op zoek naar handige uitbreidingen op je website op het gebied van scripts, plugins, extensies en andere (complexe) uitbreidingen aan je website? Kijk dan eens op CodeCanyon; een verzamelplaats voor scripts en componenten.

Wist je dat CodeCanyon het broertje is van Themeforest, de grootste verzamelsite voor WordPress thema’s

Er worden onder andere JavaScript, PHP, ASP.NET, en Java elementen verkocht, die je website nog beter maken. CodeCanyon is bij ons absoluut favoriet als het gaat om plugins en geavanceerde extensies. Wij bekijken regelmatig de meest verkochte items van de laatste maand, om zo up-to-date te blijven met de snelle technologische ontwikkelingen binnen WordPress.

Meest verkocht op CodeCanyon

Onderstaand lichten we de drie meest verkochte plugins aller tijden in het kort uit.

1. Visual Composer: Page Builder  –  $33  –  LinkVisual Composer WordPress
Een absolute aanrader als je weinig technische kennis hebt en toch fantastisch ogende websites wilt maken. Zonder enige vereiste kennis van codering, kun je gemakkelijk je website bouwen. Wij zijn helemaal gek op Visual Composer en gebruiken het bij (bijna) iedere website die we maken en beheren.

2.Slider Revolution  –  $18  –  link

Slider Revolution WordPress plugin
Een van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke Sliders van WordPress. Volledig aanpasbaar, Responsive (geschikt voor tablet en mobiel) en gebruiksvriendelijk. Werkt super in combinatie met Visual Composer.

3. Ubermenu – $18  –  link

Ubermenu WordPress plugin
Het menu van WordPress wordt vaak gezien als simpel en niet uitgebreid genoeg. De mensen van Ubermenu spelen hier heel simpel op in door je de meest geavanceerde mogelijkheid te bieden om een fantastisch menu te maken. Door Ubermenu is het mogelijk om complete submenu’s met plaatjes, video’s, Google Maps en tal van andere dingen toe te voegen. Absolute aanrader voor bijvoorbeeld webshops, waarbij je direct een aanbieding kunt toevoegen in het menu.

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Comments are closed.

Hier vind je alles over Wordpress