$wpsc_version = 169; Wat is bbPress? | Wordpress Informatie
Het snelst groeiende WordPress platform!
Alles over WordPress op 1 plek

Wat is bbPress?

bbPress is software waarmee je een forum kunt creëren. Een forum is een platform waarop je gemakkelijk vragen kunt stellen of kunt discussiëren. Met bbPress kun je meerdere forums creëren en aanpasbare sjablonen gebruiken. Het heeft een ingebouwde ondersteuning om spam te voorkomen.

In tegenstelling tot oudere forum software, is bbPress niet onhandig en heeft het niet veel middelen nodig. Met 1 druk op de knop installeer je een forum op je WordPress website, zonder de kracht van WordPress uit het oog te verliezen.

Uitleg over bbPress

Drie voordelen van bbPress;

  • Omdat het een plugin is, kun je het forum gemakkelijk toevoegen aan je WordPress website.
  • Het werkt met de meeste standaard WordPress thema’s. De meest populaire open source software platforms zijn meestal arbeidsintensief en het is niet eenvoudig om deze in een WordPress website te integreren. bbPress lost dit probleem op. Het is licht van gewicht en je kan het gemakkelijk combineren met je WordPress theme.
  • Het werd gemaakt door dezelfde mensen als de makers van WordPress: Automattic. bbPress staat voor hetzelfde principe en hierdoor wordt het klein gehouden en blijft het in lichtgewicht. Het is ook zeer uitgebreid en gemakkelijk te hanteren op aangepaste fora.

Er zijn zeer actieve fora met medewerkers die bereid zijn om problemen en bugs te verhelpen. Onderstaand tref je een pakkend filmpje waarin alles nog een keer wordt uitgelegd.

Auteur

Dit is een stukje tekst over mijzelf.

Comments are closed.

Hier vind je alles over Wordpress